"Steam must be running to play this game" - Special Ops LAN

Discuss about our Modern Warfare 2 projects

Moderator: MWMod

personne3000
TeknoCricket
TeknoCricket
Posts: 4
Joined: Wed Dec 23, 2009 1:02 am

"Steam must be running to play this game" - Special Ops LAN

Postby personne3000 » Wed Dec 23, 2009 1:51 am

Hi there...

I've got trouble with the special ops launcher. I bought the game in a store, and installed it using the DVDs. I followed all the instructions in the readme, but I keep getting the message "Steam must be running to play this game" when executing the previously created shortcut.

Any idea?

(And no, I don't want to crack my game for that. Don't want to take the risk of getting caught by IW or steam.)

Edit : useful information : when running "iw4sp.exe" directly, the "steam must be running..." message shows up too, though steam is running...
User avatar
jordiadr
TeknoWoman
TeknoWoman
Posts: 127
Joined: Sun Nov 15, 2009 3:04 am

Re: "Steam must be running to play this game" - Special Ops LAN

Postby jordiadr » Wed Dec 23, 2009 2:43 am

personne3000 wrote:Hi there...

I've got trouble with the special ops launcher. I bought the game in a store, and installed it using the DVDs. I followed all the instructions in the readme, but I keep getting the message "Steam must be running to play this game" when executing the previously created shortcut.

Any idea?

(And no, I don't want to crack my game for that. Don't want to take the risk of getting caught by IW or steam.)

Edit : useful information : when running "iw4sp.exe" directly, the "steam must be running..." message shows up too, though steam is running...

If You Bought The Game... Why Running From IW4MP.exe? Run From Steam ;-)
Mw2 Sucks! Till IW Release Dedicated server's im Not Buying That Game!! :D
Everybody should have done that :) Because Those Fags Should Just Release It By There Self Not Letting TeknoGods Do It :(
Image
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2VFTL8ZLrzk[/youtube]
FluXx'!
TeknoHorse
TeknoHorse
Posts: 306
Joined: Mon Nov 30, 2009 8:46 pm

Re: "Steam must be running to play this game" - Special Ops LAN

Postby FluXx'! » Wed Dec 23, 2009 3:14 am

lol yea go into steam click the my games tab and runnnnnnnnn
Image
JakeSmit
TeknoCricket
TeknoCricket
Posts: 8
Joined: Sun Nov 15, 2009 10:57 am

Re: "Steam must be running to play this game" - Special Ops LAN

Postby JakeSmit » Wed Dec 23, 2009 3:26 am

or maybe you are following too much instructions :-P
personne3000
TeknoCricket
TeknoCricket
Posts: 4
Joined: Wed Dec 23, 2009 1:02 am

Re: "Steam must be running to play this game" - Special Ops LAN

Postby personne3000 » Sat Dec 26, 2009 10:53 pm

All right, this was in the topic subject, but I guess I haven't been quite clear.

I'm trying to use the special ops lan thing. If I run the game normally through steam, I won't be able to connect this way, and nobody will be able to connect to me right?

Return to “Modern Warfare 2”

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 1 guest