BoLoader 0.8 - Black Ops Multiplayer Bot Loader

Call of Duty Black Ops Releases
User avatar
WhiteLion
TeknoGod
TeknoGod
Posts: 460
Joined: Tue Oct 27, 2009 9:29 pm

BoLoader 0.8 - Black Ops Multiplayer Bot Loader

Postby WhiteLion » Sat Mar 26, 2011 6:01 pm

***************************************************
* BoLoader 0.8 - Black Ops Multiplayer Bot Loader *
***************************************************
-- http://www.teknogods.com --

**Changelog**

0.8
- update 6 (V7.0.53) support added (steam fix)
- kicked update support for previous versions
- updated itsmodloader.dll = ItsTeknoloader.dll (thx SuperNovaAO!)
- bugfix: closing gamewindow (hopefully) fixed
- title changeable (foreign languages bug)
- intro added (thx to Roy/SAC for creating it!)
- new mod-package included (thx community!)
- new autoupdate function added
- new depacker for modpackages added
- new random menu colors
- new muzak ;)

0.7
- update 4 support added
- kicked update support for 1 / 2 / 3
- updated latest ismodloader.dll (thx SuperNovaAO)

0.6
- included advanced classes mod (thx holi60)
- included mod loader (thx SuperNovaAO)
- update 2/3 steamfix support
- Devmap support
- version check md5
- new GUI

0.5
- killstreak support (mod included)
- choose classes (mod included)
- use custom mods
- injector/modloader included (no external stuff needed)
- save name
- "console open key" can be changed

0.2:
- Initial Release

==NOTE==
- Requires Steamless Update #1 Executable!

==Support==
- Play Against bots and select settings.

==Usage==
1. Extract to Black Ops directory
2. Run from BOLoader.exe
3. Have fun!!!

==Caveats==
- Uses very crude way to send console commands (by WhiteLion)

==Support==
This release is beta quality. If something breaks, review any
pertinent comments on teknogods.com, then email me as a last resort.
Include all log files and a detailed description of problem and
how to reproduce it.

==Thanks==
Our community of course! :)

Enjoy.
-- WhiteLion
Questions or comments are welcomed.

THIS SOFTWARE IS PROVIDED BY THE COPYRIGHT HOLDERS AND CONTRIBUTORS “AS IS” AND
ANY EXPRESS OR IMPLIED WARRANTIES, INCLUDING, BUT NOT LIMITED TO, THE IMPLIED
WARRANTIES OF MERCHANTABILITY AND FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE ARE DISCLAIMED.
IN NO EVENT SHALL THE COPYRIGHT OWNER OR CONTRIBUTORS BE LIABLE FOR ANY DIRECT,
INDIRECT, INCIDENTAL, SPECIAL, EXEMPLARY, OR CONSEQUENTIAL DAMAGES (INCLUDING,
BUT NOT LIMITED TO, PROCUREMENT OF SUBSTITUTE GOODS OR SERVICES; LOSS OF USE,
DATA, OR PROFITS; OR BUSINESS INTERRUPTION) HOWEVER CAUSED AND ON ANY THEORY OF
LIABILITY, WHETHER IN CONTRACT, STRICT LIABILITY, OR TORT (INCLUDING NEGLIGENCE
OR OTHERWISE) ARISING IN ANY WAY OUT OF THE USE OF THIS SOFTWARE, EVEN IF ADVISED
OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGE.

How to use/FAQ:
Which version do I need to run this:
- supports ONLY update 6 plus its fix ! NOT update 1 / 2 / 3 / 4 / 5 or update 1 / 2 / 3 / 4 / 5 fix
You got crashes with the game/console or something:
- You used the wrong update / game version / game fix with it or made the game unuseable by installing or editing and crap (or what ever) before !! (Dont ask me for details, use brain why I cant say more clear!)
Do like this:
1. Make a clean installation!
2. Install update 6
3. Install the fix for update 6
EDIT: fatal error is a crash too. dont say you have the right update/fix and your game still crashes!! - you may have installed
it but forgot to use the fix or you have installed it and made some changes to your game caused by the "how-to-get-bots"-tutorials you used before. then reinstall the game and the update 6+fix and try again!
The game needs steam:
- Not if you use the BOLoader and right version and fixed it!
Game doesnt start when press something in menu:
- You dont have to start the game by clicking something in menu, you have to start it by hotkey (ALT + F10) !!
The console didnt open on ALT+F10:
- You did not choose/setup or enter the right key in "open console key" its the tilde key (the key under "esc")!
EDIT: you can add/enter an own (tilde)-key if yours is not in the defaultlist. so find out which is your key to open
console and enter in the loader then save/start!!!
when the console still will not be opened (manual will not work too!)
Go to your gamemenu/options and check if you did enable console (there is an option for it!)
The game seems freezed after ALT+F10:
- It needs some time to load thats normal
Where can you change weapons/streak stuff:
- Well, there are .gsc files in mod directory. make the changes in the mod you want to play, then select this mod! - make backup before or reinstall .bop to restore default
I want play own/other mods. - how?
- make own directory in mods-dir. and keep structure (see other mods)
My game doesn´t start when I press "save/start"
- reason 90% sure: your antivirus deletes/blocks the BOLoader.exe / ItsTeknoLoader.dll !!
This file is a part of the tool. Its the loader which starts the game and makes some memory patches on the fly. If its blocked from executing then nothing happens.
- If the game will still not start then you dont use the right fix (update 6 - still the same(!))
My my antivirus blocks/warns/deletes when I extract/start the BOLoader
- reason: false positive <- google it!
How can I select a mod(ification)
- use <insert> to open/close the menu for selection in the game
- use arrow keys (up / down) to mark a mod you want to use.
- use then right arrow key to select mod you want to select.
sometimes you will have to hold alt-key while all this selection stuff^^ (a little bug sry)
after selection use alt+F10 to start loading the map - like usual.


Teknogods members help members:
MrGoody wrote: For all the people who still have problems with their Alt+F10 not working
But on the Open console option thing at the Settings. every time you don't close BO like you should you get the message that BO wasn't closed the right way and if it wants you to run the game in safe mode. when you do this the open console option is put off again.

MD5 HASH:

Code: Select all

BOLoader.exe
22A50C15F3FB99FC2DA97C38C606BDC9
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
hepaaja2
TeknoRat
TeknoRat
Posts: 17
Joined: Sat Jan 01, 2011 12:09 pm

Re: BoLoader 0.8 - Black Ops Multiplayer Bot Loader

Postby hepaaja2 » Sat Mar 26, 2011 6:04 pm

you guys rock! :bravo:
hepaaja2
TeknoRat
TeknoRat
Posts: 17
Joined: Sat Jan 01, 2011 12:09 pm

Re: BoLoader 0.8 - Black Ops Multiplayer Bot Loader

Postby hepaaja2 » Sat Mar 26, 2011 6:50 pm

by the way how you make Mod Packs?, forget to ask that in same post.. :/
hepaaja2
TeknoRat
TeknoRat
Posts: 17
Joined: Sat Jan 01, 2011 12:09 pm

Re: BoLoader 0.8 - Black Ops Multiplayer Bot Loader

Postby hepaaja2 » Sat Mar 26, 2011 7:22 pm

WhiteLion wrote:
hepaaja2 wrote:by the way how you make Mod Packs?, forget to ask that in same post.. :/



you can use any mod (for BlackOps) if you just keep the structure (take a look at mods-directory to see how other mods are created).
if you wanna make mod-packs then do following:
1. collect mods
2. test them
3. keep the structure (^^)
4. pack them with password.
5. PN me the link/password.


oh, thx :D, you know CC tool ( custom class creation troll made by Expert, anyway, when I create _ExpertCC_1.5 what name it could be at the mod list in-game. because I cant find it :-(
User avatar
BiHGamer
TeknoCricket
TeknoCricket
Posts: 7
Joined: Mon Sep 13, 2010 8:19 pm

Re: BoLoader 0.8 - Black Ops Multiplayer Bot Loader

Postby BiHGamer » Sat Mar 26, 2011 7:33 pm

It says file BlackOpsMP.exe is not fixed update 6
But i have installed update 6 o.O :S
hepaaja2
TeknoRat
TeknoRat
Posts: 17
Joined: Sat Jan 01, 2011 12:09 pm

Re: BoLoader 0.8 - Black Ops Multiplayer Bot Loader

Postby hepaaja2 » Sat Mar 26, 2011 7:52 pm

BiHGamer wrote:It says file BlackOpsMP.exe is not fixed update 6
But i have installed update 6 o.O :S


Use *'s update 6 crack.
User avatar
yolarrydabomb
TeknoHorse
TeknoHorse
Posts: 184
Joined: Fri Nov 13, 2009 10:58 am

Re: BoLoader 0.8 - Black Ops Multiplayer Bot Loader

Postby yolarrydabomb » Sat Mar 26, 2011 7:59 pm

I getting the same error as well. * Update 6 :-> wtf
BLU3 L30PARD
TeknoCricket
TeknoCricket
Posts: 1
Joined: Sat Mar 26, 2011 8:05 pm

Re: BoLoader 0.8 - Black Ops Multiplayer Bot Loader

Postby BLU3 L30PARD » Sat Mar 26, 2011 8:07 pm

You have to restart your PC ;)
That worked for me...
User avatar
WhiteLion
TeknoGod
TeknoGod
Posts: 460
Joined: Tue Oct 27, 2009 9:29 pm

Re: BoLoader 0.8 - Black Ops Multiplayer Bot Loader

Postby WhiteLion » Sat Mar 26, 2011 8:09 pm

BiHGamer wrote:It says file BlackOpsMP.exe is not fixed update 6
But i have installed update 6 o.O :S



guess: what could be the "fixed" version !?
User avatar
BiHGamer
TeknoCricket
TeknoCricket
Posts: 7
Joined: Mon Sep 13, 2010 8:19 pm

Re: BoLoader 0.8 - Black Ops Multiplayer Bot Loader

Postby BiHGamer » Sat Mar 26, 2011 8:21 pm

guess: what could be the "fixed" version !?


I dont know what could be the fixed version :(

Return to “Call of Duty Black Ops”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest